marți, 17 martie 2015

Thc Servers va ofera detalii despre optiunea free hosting

THC SERVERS VA OFERA DETALII DESPRE OPTIUNEA FREE HOSTING

Exista la ora actuala multe firme de hosting care va ofera multe optiuni in ceea de ce priveste tipul serverelor atunci cand doriti o gazduire pentru website-ul afacerii dumneavoastra sau pentru propriul blog, printre care enumeram: servere dedicate, vps-uri, free hosting, hosting shared, reseller.
THC SERVERS va descrie mai jos cateva dintre caracteristicile optiunii free hosting si anume:

  • este optiunea cea mai potrivita in cazul testelor sau pentru website-urilor care prezinta un trafic redus;
  • un avantaj important este reprezentat de faptul ca pentru aceste servicii nu este nevoie sa platiti;
  • un dezavantaj al acestei optiuni este dat de faptul ca limiteaza utilizatorul foarte mult deoarece nu exista suport pentru dificultatile care pot sa apara, poate fi folosita o singura adresa de e-mail, firma unde site-ul este gazduit va plasa reclame in propriul website. Ca urmare a acestor dezavantaje, motoarele de cautare vor receptiona site-ul ca fiind unul de neincredere;
  • in cazul firmelor care va ofera servicii free hosting nu se poate garanta uptime-ul si securitatea datelor dumneavoastra;
  • site-ul nu va avea o durabilitate prea mare in timp si exista posibilitatea ca website-ul sa dispara;
  • exista diferente in ceea ce priveste optiunea free hosting si alte optiuni si anume: toate sunt inchiriate in raport cu ce anume ofera clientul, acesta va trebui sa achizitioneze un pachet de gazduire potrivit pentru nevoile sale, se poate beneficia de garantie in ceea ce priveste existenta website-ului in mediul online.

THC SERVERS recomanda utilizarea optiunilor care nu sunt free hosting deoarece acestea prezinta o serie de avantaje in ceea ce priveste succesul afacerii pe care o detineti. Puteti alege cu incredere optiunile unui server dedicat, ale unui vps sau ale unui shared hosting, chiar daca unul are un pret mai ridicat decat altul. Veti dispune de o multime de beneficii si de libertate in ceea ce priveste administrarea website-ului dumneavoastra.

Daca doriti performante in ceea ce priveste website-ul dumneavoastra, servere calitative, trafic crescut, preturi foarte bune la optiunile de hosting sau orice alte detalii in ceea ce priveste industria de hosting, ca recomandam sa accesati pagina web www.geekshosted.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu